Hübsch Interior

Hübsch miljø collage

 

Flotte møbler, lamper og dekoration fra det danske mærke Hübsch Interior.

Vi viser både Hübsch møbler og accessories på vores hjemmeside og i butikken i Stenløse.

Bl.a. smukke vitrineskabe i forskellige farver og designs. Reoler, bænke, kommoder og skriveborde i egetræ.

Der er en konstant fornyelse af designet i alt fra skænke, spejle, sofaer, loungestole til de uendeligt mange pyntegestande som vaser, krukker, lysestager og skønne tekstiler som puder og plaider.

Leder du efter specifikke møbler eller andet boligtilbehør fra Hübsch Interior, som ikke findes på vores hjemmeside, så kontakt os gerne, så vi kan bestille det hjem til dig.

 

1 til 12 ud af 300

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 12 ud af 300

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hübsch forstår at ligge i front med tidens trends. Se de mange nye og spændende møbler og boligtilbehør.

Bl.a. skabe i egetræ med sildebensmønster, smukke vitriner i både eg og lakeret træ, sorte metalskabe og skænke i sort bejdset træ med flotte messingdetaljer.

I den nye Tendencies kollektion er der også kommet nye lækre farver på bl.a. metal møblerne; en varm rød og smuk grøn tone, der giver et flot modspil til de andre møbler i det naturlige egetræ. Se f.eks. de fine sofaborde, konsolborde samt hylder og knager.

Hübsch har ligeledes udvidet udvalget af spiseborde og spisebordsstole, med bl.a. meget populære runde spiseborde i egetræ.

Tilsæt lamper i udsøgt design, urtepotter, bløde puder og plaider. Alt fra Hübsch til at fuldende en ny og trendy bolig.

Se et stort udvalg af disse varer fra Hübsch hos Multi Møbler.