Fysisk butik med udstilling
Trustpilot Anmeldelser

Thomsen Furniture

Danske kvalitetsborde fra Thomsen Furniture, som alle er produceret i Danmark, med en utrolig lækker finish. Vælg enten et sofabord eller et rullebord, fra det brede sortiment. 

Bordene fås i forskellige former, farver og størrelser samt i 4 højder 40, 45, 50 eller 55 cm

Bordpladen er enten belagt med højtryks laminat HPL eller nano laminat, som begge er meget modstandsdygtige, og har fantastiske egenskaber, på hver sin måde.

I kategorien højtryks laminat kan du vælge mellem mange farver og har også mulighed for at vælge "stonelook" som giver et fantastisk flot spil og gør den modstandsdygtige plade levende.

Vælg nano laminat hvis du vil have det absolut bedste. Her kan du også vælge mellem mange farver. Nano laminat har de samme egenskaber som HPL, men den kan lidt ekstra, da Nano laminat indeholder mikroskopiske nanopartikler, som lukker overfladen på bordpladen. Det gør netop at materialet er ekstra modstandsdygtigt overfor ridser, slitage og fedtstoffer. Derudover gør det, at overfladen bliver mat og ikke-reflekterende, samt at den er helt silkeblød at røre ved.

Med sofaborde fra Thomsen Furniture hos Multimøbler har du muligheden for, at designe og sammensætte dit helt eget sofabord, vælg selv form, størrelse, farve og bordben. Vi viser kun et udpluk af sortimentet her på siden, for endnu flere optioner såsom former og farver besøg os i vores butik.

Katrine Brochure

 

33 vare(r)

33 vare(r)