Fysisk butik med udstilling
Trustpilot Anmeldelser

Kontor

Skrivebordereolerkontorstole

Søger du et smart skrivebord til dit hjemmekontor? Her finder du mange flotte skriveborde i forskellige materialer og stilarter. F.eks. med glas bordplade, lakerede, ben i metal eller træ.

Kombiner det enten med en mere traditionel skrivebordsstol eller sæt det sammen med en af de mange spisebordsstole vi også har i sortimentet. Du finder også et par enkelte reoler på denne side og flere under kategorien stue.

72 vare(r)

72 vare(r)

Når hjemmekontoret skal indrettes, skal der tænkes praktisk: Har skrivebordet den rigtige størrelse, og er der passende opbevaringsmuligher i form af reoler, skuffer, og arkivmøbler, skal skrivebordsstolen være på hjul?  

Men det må også gerne være hyggeligt; især hvis skrivebordet skal stå i stuen eller kombineres med gæsteværelse eller soveværelse. Vi har mange forskellige stole og skriveborde i både naturtræ og med malede overflader samt i glas.

Skrivebordsstolen kan også være en mere hyggelig stol med armlæn som f.eks. en spisebordsstol. Sæt en flot lampe på skrivebordet og lidt dekoration på reolen for at skabe et rart kontor miljø.