Om Multi Møbler

Hos Multi Møbler kan du finde lækre møbler til hele dit hjem. Om det er stuen, spisestuen, teenageværelset eller entreen du vil indrette, så har vi masser af flotte møbler at vælge imellem.

Multi Møbler er startet af Eva og Dennis, med en ide om, at kunne sælge møbler til alle. Hvad enten du ønsker en kommode i det lavere prissegment, eller en lækker massiv egetræs skænk, hvor der er kælet lidt mere om detaljerne. Fælles for alle produkter er, at vi står inde for de varer vi sælger.

Dette gør vi, fordi vi selv udvælger alle møblerne, bl.a. via flere årlige messebesøg. Således sikrer vi at tidens trend følges.

I vores webshop kan du se billeder af alle møblerne, ofte fra flere vinkler og med detaljer.

Dette skulle gerne hjælpe dig til, at kunne træffe det rigtige valg.

Da vi åbnede op for de første kunder var det med en ide om, udelukkende at sælge møbler via vores webshop; men vi indså hurtigt, at rigtig mange af vores kunder ønsker, at både ”se og røre” møblerne inden de foretager det endelige køb.

I vores 700 m2 store butik i Stenløse, Egedal, viser vi et bredt udsnit af vores varer: Her er du altid velkommen til en møbelsnak og få råd og vejledning.

Du får vores uforbeholdne mening om møblerne og indretning, ingen som taler dig efter munden.

Dette er meget enkelt, for vi elsker simpelthen selv alle vores møbler. Derfor fortjener de også at blive vist frem.

Da vi ved, at mange stadig er skeptiske omkring webhandel, mener vi samtidig, at vores fysiske butik giver en tryghed for vores kunder, mange spørger ”hvad nu hvis”. Hos Multi Møbler har du ikke kun en mailadresse, men også en butik med personlig kontakt, at henvende dig til.

Derudover har vi i vores butik  en masse boligtilbehør som vaser, urtepotter, skind, puder, tæpper mm. Der kommer løbende nye artikler i butikken.

Du vil altid møde venlig betjening hos os, og har vi ikke alt for travlt byder vi også gerne på en kop kaffe.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Med venlig hilsen

Eva & Dennis

Multi Møbler