Fysisk butik med udstilling
Trustpilot Anmeldelser

Om Multi Møbler

Hos Multi Møbler finder du et store udvalg af lækre møbler til hele dit hjem. Om det er stuen, spisestuen, teenageværelset, entreen eller en ny seng til soveværelset du har brug for, så har vi masser af flotte møbler at vælge imellem.

Da vi tilbage i 2016 startede Multi Møbler var det med en ide om, at kunne sælge møbler til alle. Hvad enten du ønsker en kommode i det lavere prissegment, eller en lækker massiv egetræs skænk, hvor der er kælet lidt mere om detaljerne. Fælles for alle produkter er, at vi står inde for de varer vi sælger.

Dette gør vi, fordi vi selv udvælger alle møblerne, bl.a. via flere årlige messebesøg. Således sikrer vi at tidens trend følges.

I vores webshop kan du se billeder af alle møblerne, ofte fra flere vinkler og med detaljer. Dette skulle gerne hjælpe dig til, at kunne træffe det rigtige valg.

Da vi åbnede op for de første kunder var det med en ide om, udelukkende at sælge møbler via vores webshop. Vi indså dog hurtigt, at rigtig mange af vores kunder ønsker, at både ”se og røre” møblerne inden de foretager det endelige køb. Derfor åbnede vi hurtigt efter lanceringen af webshoppen en 700 m2 stor butik i Stenløse, hvor vi viser et bredt udsnit af vores varer. Her er du altid velkommen til en møbelsnak og få råd og vejledning.

Hos os får du vores uforbeholdne mening om møblerne og indretning, ingen som taler dig efter munden, du får udelukkende vores ærlige mening, samt vores erfaring. Vi hjælper dig gerne med tip til indretning såfremt du selv skulle være i tvivl. Vi har gennem årene set meget, og den erfaring vi har opbygget lader vi gerne komme dig til gode.

Med vores fysiske butik, mener vi også at sende et stærkt signal om at vi er oprigtige og står inde for de møbler vi sælger. Derfor er vores fysiske butik en tryghed til de af vores kunder, som spørger ”hvad nu hvis”. Hos Multi Møbler har du ikke kun en mailadresse, men også en butik med personlig kontakt, at henvende dig til.

Udover møbler, har vi i vores butik også en del boligtilbehør som vaser, urtepotter, skind, puder, tæpper mm. Der kommer løbende nye artikler i butikken.

Du vil altid møde venlig betjening hos os, og har vi ikke alt for travlt byder vi også gerne på en kop kaffe.

Vi glæder os til at byde dig velkommen, du vil ikke fortryde et besøg hos Multimøbler