Fysisk butik med udstilling
Trustpilot Anmeldelser

Er det sikkert at handle?

Ja, det er sikkert at handle hos Multimøbler.dk.

Multimøbler.dk er e-mærket. e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Når du handler hos os, er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og du har altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling

Alle kortoplysninger krypteres mellem din browser og PBS (Payment Business Service / De danske elektroniske betalingsudbyderes selskab) server.

Al betaling er sikret af Epay Payment Solutions. Det betyder, at kommunikationen er sikre og krypteret, så hverken Multi Møbler eller andre vil kunne få fat i dine kort eller kontooplysninger.  Den krypterede forbindelse via SSL (Secure Sockets Layer) og er din garanti for en sikker online handel. 

Betalingsløsninger fra Epay er godkendt af de internationale kortselskaber og har PCI certificering (Payment Card Industry).

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.  Personoplysningerne registreres hos Multi Møbler ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Den dataansvarlige på www.multimøbler.dk er Direktør Allan Warner, Multi Møbler. Som registreret hos Multi Møbler, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@multimoebler.dk