Fysisk butik med udstilling
Trustpilot Anmeldelser

Sofaer

Skal du have ny sofa, så har vi et stort udvalg. Her ser du vores udvalg af sofaer i forskellige varianter, med og uden sovefunktion. Sofaer med hvilemodul og eller chaiselong. Alle fås både som højre og venstre vendte. Vi har modulsofaer fra forskellige producenter og i mere end 400 forskellige stoffer. Vi kan næsten ramme ethvert behov. Så skal stuens nye sofa være blå eller grå, i velour eller bomuld, med træ eller stålben; så klare vi også det. Leveringstiden på bestillingsvarer holdes for det meste på kun 6 uger. Derudover har vi flere modeller på lager til omgående levering. Hvis du har et specielt sofa ønske, så kontakt os gerne på mail eller telefon.

153 vare(r)

153 vare(r)

Find den rette sofa til dit behov hos Multi Møbler. Vi har både  2 og 3 personers sofaer i retro stil samt mere enkel stil.

Ønsker du en hjørnesofa eller sofa med chaiselong kan vi også tilbyde mange modeller i forskellige størrelser og farver. 

Nogle modeller som f.eks. Washington sofaen fås i 3 størrelser, som 2 personers med chaiselong, stor hjørnesofa med hvilemodul og en helt stor u-sofa med chaiselong og hvilemodul. 

Alle chaiselong sofaer eller hjørnesofaer fås som både højre og venstre vendte.