Sofaer

Skal du have ny sofa, så har vi et stort udvalg. Her ser du vores udvalg af sofaer i forskellige varianter, med og uden sovefunktion. Sofaer med hvilemodul og eller chaiselong. Alle fås både som højre og venstre vendte. Vi har modulsofaer fra forskellige producenter og i mere end 400 forskellige stoffer. Vi kan næsten ramme ethvert behov. Så skal stuens nye sofa være blå eller grå, i velour eller bomuld, med træ eller stålben; så klare vi også det. Leveringstiden på bestillingsvarer holdes for det meste på kun 6 uger. Derudover har vi flere modeller på lager til omgående levering. Hvis du har et specielt sofa ønske, så kontakt os gerne på mail eller telefon.

1 til 12 ud af 156

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 12 ud af 156

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Find den rette sofa til dit behov hos Multi Møbler. Vi har både  2 og 3 personers sofaer i retro stil samt mere enkel stil.

Ønsker du en hjørnesofa eller sofa med chaiselong kan vi også tilbyde mange modeller i forskellige størrelser og farver. 

Nogle modeller som f.eks. Washington sofaen fås i 3 størrelser, som 2 personers med chaiselong, stor hjørnesofa med hvilemodul og en helt stor u-sofa med chaiselong og hvilemodul. 

Alle chaiselong sofaer eller hjørnesofaer fås som både højre og venstre vendte.